Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Anaesthetic and respiratory equipment – Conical connectors – Part 2: Screw-threaded weight-bearing connectors
Nummer:DSF/EN ISO 5356-2:2012/prA1
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-104
Udvalgsnavn:Anæstesiudstyr
Forslag udgivet:6. jan 2019
Kommentarfrist:4. mar 2019
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:Se engelsk abstract.
Beskrivelse af forslaget:ISO 5356-2:2012 specifies dimensional requirements for screw-threaded weight-bearing conical connectors intended for use with inhalation anaesthesia apparatus and ventilators. Such connectors are intended for mounting heavy accessories. ISO 5356-2:2012 specifies requirements for the following screw-threaded, weight-bearing conical connectors: 22 mm connectors; 22/15 mm coaxial connectors.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.