Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Implants for surgery – Components for partial and total knee joint prostheses – Part 2: Articulating surfaces made of metal, ceramic and plastics materials AMENDMENT 2
Nummer:DSF/ISO 7207-2:2011/DAmd 2
Type:Forslag
Kilde:ISO
Udvalg:S-160
Udvalgsnavn:Implantater
Forslag udgivet:24. jan 2019
Kommentarfrist:23. mar 2019
Antal kommentarer:0
Emneområder:S-160 Implantater
Beskrivelse af forslaget:This part of ISO 7207 specifies surface finish requirements for the articulating surfaces of total and partial knee-joint prostheses that are classified in accordance with ISO 7207-1.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.