Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Adhesives – Determination of shear strength of anaerobic adhesives using pin-and-collar specimens (ISO 10123:2013)
Nummer:DSF/prEN ISO 10123
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-305
Udvalgsnavn:Maling, lim, lak og fugeprodukter
Forslag udgivet:24. jan 2019
Kommentarfrist:23. mar 2019
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:ISO 10123:2013 specifies a method for the determination of the shear strength of anaerobic-curing liquid adhesives used for retaining cylindrical assemblies, pin-and-collar type, or for locking and sealing threaded fasteners. This test method can also be used for other adhesives.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.