Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Small craft – Bilge-pumping systems (ISO/DIS 15083:2019)
Nummer:DSF/prEN ISO 15083
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-262
Udvalgsnavn:Skibs- og marineteknologi
Forslag udgivet:10. feb 2019
Kommentarfrist:8. apr 2019
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:This document specifies requirements for pumping or alternative means designed to remove normal accumulations of bilge water for small craft with a hull length, LH, up to 24 m according to ISO 8666. This document does not set requirements for bilge pumps or bilge-pumping systems designed for damage control.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.