Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Railway applications – Rolling stock – Electronic equipment
Nummer:DSF/prEN 50155
Type:Forslag
Kilde:CLC
Udvalg:S-509
Udvalgsnavn:Elektrisk udstyr og systemer til jernbaneanv.
Forslag udgivet:3. mar 2019
Kommentarfrist:1. maj 2019
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:Revision of EN50155:2017 in order to include, after analysis and evaluation by WG29, the unresolved comments/issues on FprEN 50155, most of which were casted by Fr NC and Fi NC and reported in the document SC9XB_61051vot1_res_ccmc_20170714-Final.doc.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.