Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Small craft – Electrically operated bilge pumps (ISO/DIS 8849:2019)
Nummer:DSF/prEN ISO 8849
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-262
Udvalgsnavn:Skibs- og marineteknologi
Forslag udgivet:31. mar 2019
Kommentarfrist:29. maj 2019
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:This document specifies requirements for electrically operated bilge pumps intended for use in removing bilge water. It applies to electrically operated bilge pumps rated for less than 50 V direct current d.c. or 300 V or less alternating current. This International Standard does not cover pumps intended for damage control.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.