Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Gas cylinders – Refillable seamless aluminium alloy gas cylinders – Design, construction and testing
Nummer:DSF/EN ISO 7866:2012/prA1
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-084
Udvalgsnavn:Gasflasker
Forslag udgivet:14. jun 2020
Kommentarfrist:12. aug 2020
Antal kommentarer:0
Emneområder:S-084 Gasflasker
Beskrivelse af forslaget:ISO 7866 specificerer minimumskrav til materiale, design, konstruktion og udførelse, fremstillingsprocesser samt prøvning på fremstilllingstidspunkt af genfyldelige, sømløse, aluminiumlegerede gasflasker med en vandkapacitet op til og med 150 l for komprimerede, flydende og opløste gasser til brug i hele verden (normalt op til + 65 oC).
Beskrivelse af forslaget:ISO 7866:2012 specifies minimum requirements for the material, design, construction and workmanship, manufacturing processes and tests at time of manufacture of refillable seamless aluminium alloy gas cylinders of water capacities up to and including 150 litres for compressed, liquefied and dissolved gases for worldwide use (normally up to +65 °C).

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.