Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Glass in buildig – Shatter properties – Requirements and assessment methods
Nummer:DSF/prEN 17635
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-301
Udvalgsnavn:Bygningsglas
Forslag udgivet:14. jan 2021
Kommentarfrist:13. mar 2021
Antal kommentarer:0
Emneområder:S-301 Bygningsglas
Beskrivelse af forslaget:This document gives test methods to assess the shatter properties of different types of monolitic flat glass for use in building and construction works, for which a specific fragmentation pattern is required when tested under defined conditions. NOTE – : thermally treated monolithic glass are products for which such requirement usually exists.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.