Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Solid wood panels (SWP) – Requirements
Nummer:DSF/prEN 13353
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-1995
Udvalgsnavn:Eurocode trækonstruktioner og -produkter
Forslag udgivet:14. jan 2021
Kommentarfrist:13. mar 2021
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:This European Standard specifies requirements for solid wood panels as defined in EN 12775 with a maximum thickness of 80 mm for use in dry, humid and exterior conditions as defined in service classes 1, 2 and 3 of EN 1995-1-1. Additional information on supplementary properties for certain applications is also given.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.