Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Agricultural and forestry machinery – Light-signalling devices and installation on mounted implements
Nummer:DSF/prEN 17750
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-145
Udvalgsnavn:Landbrugsmaskiner Sikkerhed/miljø
Forslag udgivet:7. okt 2021
Kommentarfrist:6. dec 2021
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:EN XXXXX:20xx applies to front and rear-mounted implements on agricultural and forestry tractors. It specifies the requirements for light-signalling devices to be installed on the implement for safe on-road use.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.