Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Infusion equipment for medical use – Part 15: Light-protective infusion sets for single use (ISO 8536-15:2022)
Nummer:DSF/EN ISO 8536-15:2022/prA1
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-093
Udvalgsnavn:Medicinsk udstyr til administration af medicinale produkter
Forslag udgivet:18. sep 2022
Kommentarfrist:16. nov 2022
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:This part of ISO 8536 specifies the requirements for infusion sets that use light-protective agents in the fluid path materials (abbreviated as "light-protective infusion sets” henceforth). This document also provides guidelines for performance and quality specifications of materials used in light-protective infusion sets.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.