Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Gas cylinders – Gas properties and associated classification (FTSC) codes
Nummer:DSF/ISO/DIS 14456
Type:Forslag
Kilde:ISO
Udvalg:S-084
Udvalgsnavn:Gasflasker
Forslag udgivet:1. feb 2023
Kommentarfrist:2. apr 2023
Antal kommentarer:0
Emneområder:S-084 Gasflasker
Beskrivelse af forslaget:ISO 14456:2015 gives a list of FTSC (fire potential, i.e. "oxidizing potential and flammability", toxicity, state of the gas, and corrosiveness) codes determined according to the relevant properties of gases and of some liquids that are transported under pressure.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.