Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Gymnastic equipment – Asymmetric bars – Requirements and test methods including safety
Nummer:DSF/prEN 915
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-230
Udvalgsnavn:Sikkerhedsbestemmelser for legepladsudstyr
Forslag udgivet:10. feb 2023
Kommentarfrist:10. apr 2023
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:This European Standard specifies functional requirements (see Clause 3) and specific safety requirements in addition to the general safety requirements in EN 913 (see Clause 4). This European Standard is applicable to 2 types of asymmetric bars (see Table 1).

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.