Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Implants for surgery – Metallic materials – Part 7: Forgeable and cold-formed cobalt-chromium-nickel-molybdenum-iron alloy (ISO/DIS 5832-7:2023)
Nummer:DSF/prEN ISO 5832-7
Type:Forslag
Kilde:CEN
Udvalg:S-160
Udvalgsnavn:Implantater
Forslag udgivet:5. mar 2023
Kommentarfrist:3. maj 2023
Antal kommentarer:0
Emneområder:S-160 Implantater
Beskrivelse af forslaget:ISO 5832-7:2016 specifies the characteristics of, and corresponding test methods for, forgeable and cold-formed cobalt-chromium-nickel-molybdenum-iron alloy for use in the manufacture of surgical implants.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.