Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Coaxial Communication Cables-Part 1-127: Electrical test methods – Link loss of radiating cable
Nummer:DSF/IEC 61196-1-127 ED1
Type:Forslag
Kilde:IEC
Udvalg:S-715
Udvalgsnavn:Signalkabler og -kabling
Forslag udgivet:20. aug 2023
Kommentarfrist:18. okt 2023
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:This part of IEC 61196 applies to radiating cables. It specifies a test method for determining the link loss of radiating cables for use in communication systems.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.