Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Injection containers and accessories – Part 2: Closures for injection vials
Nummer:DSF/ISO/DIS 8362-2
Type:Forslag
Kilde:ISO
Udvalg:S-093
Udvalgsnavn:Medicinsk udstyr til administration af medicinale produkter
Forslag udgivet:28. aug 2023
Kommentarfrist:27. okt 2023
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:ISO 8362-2:2015 specifies the shape, dimensions, material, performance requirements and labelling of closures for injection vials covered by ISO 8362‑1 and ISO 8362‑4. The dimensional requirements are not applicable to barrier-coated closures. Closures specified in ISO 8362-2:2015 are intended for single use only.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.