Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Assistive products for tissue integrity when lying down – Part 5: Resistance to cleaning and disinfection
Nummer:DSF/ISO/DIS 20342-5
Type:Forslag
Kilde:ISO
Udvalg:S-814
Udvalgsnavn:Tryksårsforebyggende madrasser
Forslag udgivet:31. okt 2023
Kommentarfrist:30. dec 2023
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:To propose test methods to evaluate the resistance of APTIs (assistive products for tissue integrity) against cleaning and disinfection with liquid chemical disinfectants.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.