Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Electronic displays – Part 3-6: Evaluation of optical performance – Spatial resolution
Nummer:DSF/IEC 62977-3-6 ED1
Type:Forslag
Kilde:IEC
Udvalg:S-610
Udvalgsnavn:Elektroniske displayenheder
Forslag udgivet:19. maj 2024
Kommentarfrist:17. jul 2024
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:This part of IEC 62977 specifies the measuring and evaluation methods of spatial resolution of flat panel emissive displays, by determining their contrast modulation and modulation transfer function (MTF).

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.