Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Coaxial communication cables – Part 1-112: Electrical test methods – Test for return loss and voltage standing wave ratio(VSWR)
Nummer:DSF/IEC 61196-1-112 ED2
Type:Forslag
Kilde:IEC
Udvalg:S-715
Udvalgsnavn:Signalkabler og -kabling
Forslag udgivet:2. jun 2024
Kommentarfrist:31. jul 2024
Antal kommentarer:0
Beskrivelse af forslaget:This part of IEC 61196 applies to coaxial communications cables. It specifies test methods for determining return loss (RL) and voltage standing wave ratio (VSWR) of coaxial cables for use in communications systems.

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.