Detaljer på forslag

Forslagstitel på sprog (en): Carbon dioxide capture – Key performance parameters and characterization methods of absorption liquids for post-combustion CO2 capture
Nummer:DSF/ISO/DIS 27927
Type:Forslag
Kilde:ISO
Udvalg:S-889
Udvalgsnavn:CO2-fangst, transport og lagring
Forslag udgivet:4. jun 2024
Kommentarfrist:3. aug 2024
Antal kommentarer:0
Emneområder:
Beskrivelse af forslaget:This document provides definitions, guidelines and supportive information for characterization methods and key performance parameters of absorption liquids used in post-combustion CO2 capture

Du kan kommentere på alle dele af dette dokument. Forslag vises i ét af to formater:

PDF-version
HTML-version

Hvis du ser indholdsfortegnelsen i venstre side, er det HTML-formatet. For at kommentere skal du åbne de enkelte afsnit ved at klikke på afsnittet i indholdsfortegnelsen.

Hvis du i stedet bliver bedt om at downloade et dokument, er det PDF-formatet. Du skal åbne dokumentet i et separat vindue og derefter kommentere ved at angive afsnitsnummer eller -tekst i "Sektion". Der er mere vejledning, når du har klikket på "Læs forslag".

For at afsende kommentar til Dansk Standard, skal du klikke på "Send kommentar" for det aktuelle afsnit.. Hvis du ønsker at arbejde videre med dine kommentarer, skal du i stedet klikke på "Gem kommentar til senere redigering".

Du kan tilføje og ændre i gemte kommentarer, men hvis du sender kommentaren, kan du ikke vende tilbage for at redigere.

Hvis du har gemte kommentarer, som ikke er afsendt, vil du, før høringsperioden udløber, blive mindet om, at du har ikke-afsendte kommentarer.